»Jag har aldrig gjort det här förut«

Det är ett stort ansvar att ordna en begravning och att möta anhöriga i sorgens stund. Vi vill finnas som ett stöd och ge goda råd. Låt oss ordna det praktiska kring begravningen, så kan ni anhöriga ta hand om allt det andra.

Vi vill göra planeringen så enkel som möjligt, men ändå behålla det personliga i begravningen. Du ska kunna ta ett värdigt farväl till en rimlig kostnad. Genom enkla och tydliga paket med det som ofta efterfrågas kan man förenkla många beslut och få en enklare planering, dessutom kan man hela tiden följa vad det kommer att kosta.

Anette Björlin Lundahl
Begravningsrådgivare
Karin Ahrin
Jurist
Eva Åkesson
Boutredare
Arne Sirsjö
Transportör

Om Allmänna begravningsbyrån

Vi är en liten och personlig begravningsbyrå i Örebro med stor kunskap och erfarenhet av att ordna både enkla och traditionella begravningar. Hos oss får hjälp med allt som behövs i samband med begravningen.

Allmänna begravningsbyrån finns på Järnvägsgatan 11 B i Örebro och vi har sedan 1993 hjälpt till med begravningar på ett enkelt, smidigt och prisvärt sätt. Lokalen ligger i markplan, på ett gångstråk mellan universitetssjukhuset och centralstationen i Örebro. Parkering finns ofta på gatan utanför eller vid USÖ.

Du kan boka möte direkt via vår bokningstjänst eller ringa.
Vi har jour dygnet runt för hämtningar i bostad eller på äldreboende.

– Möte på vårt kontor

– Möte i bostaden, hembesök

– Via videosamtal

– Via telefon

Till toppen