Xenon

En enkel urna för jordsänkning eller askspridning. Tillverkad av Arboform som är 100% biologiskt nedbrytbar. Finns i färgerna grafit, hav, jord, kalk, kol, mossa, plommon och äggskal. Sänkband i linne medföljer.

Ovum

Rund urna tillverkad i massivt trä. Finns med följande ytbehandlingar: lackad björk, oljad ek, betsad körsbär, mahognybetsad körsbär, vitlaserad furu och obehandlad furu. Förgängligt material.

Beyond life

I bladet som sitter på urnan finns fröer som kan gro till vackra blomster. Dra bort bladet innan urnan sänks ner i jorden, sedan kan ni i lugn och ro välja ut en fin plats att sätta fröerna på. Finns i färgerna grågrön, rosa och vit.

Dolce

Munblåst förgänglig glasurna från Målerås glasbruk. Locket utgörs av en träplatta i körsbär.

Alfa – grön

Urna av förgängligt järn, grönmålad. Finns med fackla eller kors.

Alfa – vit

Urna av förgängligt järn, vit. Finns med fackla eller kors.

Tellus

En personlig rund urna som är 100 % biologiskt nedbrytbar. Till urnan följer en nätt och vacker avtagbar fjärilssymbol på magnet som kan tas med hem (det finns möjlighet att beställa fler fjärilar separat).

Sand

Miljövänlig urna tillverkad av sand från vår svenska kust. Ett borttagbart pappersfilter i botten gör att den lämpar sig extra bra för spridning till sjöss. Urnan lämpar sig även för gravsättning i jord. Förgänglig.

2 000:- i rabatt!

När du beställer begravning online.
Beställ här ›

Till toppen