Alfa – grön

Urna av förgängligt järn, grönmålad. Finns med fackla eller kors.

Alfa – vit

Urna av förgängligt järn, vit. Finns med fackla eller kors.

Bark

Urna av pressad, genomfärgad bark. Finns i färgerna blå, grön, naturvit, röd, svart och vit. Förgängligt material.

Beyond life

I bladet finns fröer som kan gro till vackra blomster. Dra bort bladet innan urnan sänks ner i jorden, för att i lugn och ro välja ut en fin plats att sätta fröerna på. Finns i flera färger.

Classic

Tillverkad av massivt trä och fanerad träfiberskiva, finns i oljad ek, obehandlad furu, lackad björk och vitmålad björk. Certifierad enligt FSC®. Det innebär att trävarorna kommer från ett skogsbruk som tar hänsyn till såväl människor som miljö.

Gamma

Urna tillverkad av förgängligt järn, svart eller grå, finns med fackla eller kors.

Lerurna

Urna av lera, finns som vit eller med handmålad Linnea eller Blåklocka.

Linnea

Urna tillverkad av pressad bark, varmvitt lackerad urna med blomranka.

Sand

Miljövänlig urna tillverkad av sand från vår svenska kust. Ett borttagbart pappersfilter i botten gör att den lämpar sig extra bra för spridning till sjöss. Urnan lämpar sig även för gravsättning i jord. Förgänglig.

Tellus

En personlig rund urna som är 100 % biologiskt nedbrytbar. Till urnan följer en nätt och vacker avtagbar fjärilssymbol på magnet som kan tas med hem (det finns möjlighet att beställa fler fjärilar separat).

Xenon

En enkel urna för jordsänkning eller askspridning. Tillverkad av Arboform som är 100% biologiskt nedbrytbar. Finns i färgerna grafit, hav, jord, kalk, kol, mossa, plommon och äggskal. Sänkband i linne medföljer.

Till toppen